Friuli

Villa San Martino Pinot Grigio Le Rive 2023

Rond, zacht en fris in de mond, met sappige peren, nectarines en witte pruim, en een aantrekkelijk bittertje in de finale. Flesprijs

Villa San Martino Rosso delle Venezie 2022

Charmant bouquet van rode bessen, zwarte kers en groene peper. Fijn en elegant met hoge fruitfactor, een echte doordrinker! Flesprijs

Villa San Martino Le Rive Pinot Grigio Rosato 2023

Villa San Martino Le Rive Pinot Grigio Rosato is fris en elegant met hints van roos en meidoorn

Marco Felluga Collio Sauvignon Blanc 2021-22

Marco Felluga Collio Sauvignon Blanc heeft een mooie goudgele kleur met groene tinten. In de neus hints van salie, peper en vlierbessen. Op het palet een aangename frisheid met veel finesse, goed in balans en een lange afdronk.

Marco Felluga Collio Chardonnay 2021-22

Marco Felluga Collio Chardonnay is mooi strogeel van kleur met gouden tinten. In de neus aroma’s van ananas, exotisch fruit, appels en peren. Op het palet een goede structuur en balans van fruit en frisheid.

Marco Felluga Collio Pinot Grigio Mongris 2021-22

Marco Felluga Collio Pinot Grigio Mongris is goudgeel van kleur met koperen tinten. Een intens bouquet met uitgesproken aroma’s van acacia bloemen en appels. Op het palet elegant met fruitige smaken en een volle body, goed in balans en een opmerkelijk lange afdronk.

Marco Felluga Collio Pinot Grigio Riserva 2017

Marco Felluga Collio Pinot Grigio Riserva heeft een mooie goudgele kleur met koperachtige tonen. Een intense bouquet met hints van acacia bloemen, appel en zoete tonen van toast en vanille.

Over ons Partners